NYX öppnar webshopp | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

NYX öppnar webshopp

Igår var jag och Frida på NYX huvudkontor, de bjöd in till ett event för att fira att de nu ska öppna webshop! Det bjöds på snittar (som jag och Frida sprang till, vi åt säkert 8 var).

Jag har ju jobbat på NYX, i deras butik i Gallerian. Butiken är den enda i Sverige, men den är väldigt liten, vilket betydde att det inte fick plats så mycket produkter på hyllorna. Så det var verkligen på tiden att de nu öppnat en webbshop! Denna vecka är det även gratis frakt =) Gå in och kolla på alla produkter på www.nyxcosmetics.se. Det jag tycker är bra med NYX smink är att det dels är cruelty free (ej testat på djur och allergivänligt), BILLIGT och att det har kvalité.

Vi fick även med oss produktprover hem. Ska bli extra kul att testa deras “lip primer”, som man använder för att läppstiftet ska sitta bättre och inte blöda (när det flyter ut). Och den smala pennan man kan använda som concealer och highlighter (t.ex. under ögonbrynet).

P1010006P1010007P1010009P1010010

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej Ellen! Du är jävligt grym och jag älskar dina videos på instagram!! <3
  Men frågan är…
  Är du och Kevin tillsammans igen?
  Har verkligen undrat det eftersom i de senaste videosarna är han med! 🙂

  Skulle vara underbart ifall du svara 🙂 <3

Annons
stats