Victoria's Secret på Viking Grace | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

Victoria’s Secret på Viking Grace

I tisdags blev vi medbjudna på kryssning, vi åkte med båten Viking Grace. Victoria’s Secret har nämligen öppnat butik på båten, och vi var de första som fick kika på den. Vi var ett fåtal utvalda personer från Stockholm som fick åka, och tydligen så var det Victoria’s Secret själva som valt ut oss! Tyckte jag var lite ballt =) Vi fick även testa på helkroppmassage och äta julbord signerat Leif Mannerström. Jag har åkt med Viking Grace förut, och jag tycker verkligen den båten sticker ut från mängden. Känns inte alls som ett vanligt kryssningsfartyg (ni vet, lite dreggigt) utan det känns istället lyxigt. Så om ni vill åka på en lite mer sofistikerad båttur så är det ett hett tips =)

Skärmavbild 2014-11-20 kl. 17.02.37

Bilderna nedan är tagna från Annicas blogg.DSC_00222DSC_00083

DSC_00025DSC_0085Desktop2-0013

DSC_0062

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats