På festischklubb i Miami | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

På festischklubb i Miami

Jag har varit med om en hel del sjuka grejer i mitt liv. När jag och Tilda var på roadtrip i USA år 2010 så var vi med om en heeel del sjuka grejer. Vi träffade en “cagefighter” på stranden, som sa till mig att “det är fult att låta killen bjuda på första ölen” och att vi skulle få åka limo med han till en exklusiv klubb. Tilda, knäpp som hon är, råkar berätta numret till vårt hotellrum. 20 minuter senare knackar det på dörren, jag skulle precis in i duschen och öppnar lite försiktigt. Ett tu tre, dörren smälls upp av han och hans 150 kg kompis. De snodde all sprit från hotellbaren, och lurade Tilda att jag sagt att det var okej. Så jag kutar efter dem på Ocean Drive endast iklädd en kort skjorta och ett par string…

Sen kom de igen på kvällen, iförda samma kläder som på dagen och kraschade vår middag. Båda så påtända att jag trodde de skulle fatta eld. Han satte sig bredvid mig och typ slickade mig i ansiktet, jag blev galen och sa att jag skulle ringa polisen om han inte försvann inom 3 sekunder. Efter det berättade hotellägaren att han var uteliggare…. eh. Sen våldgästade (en egentligen assnygg) fotomodell (Matt Aymar hette han) vårt hotellrum efter att jag råkat säga namnet på vårt hotell….. I LA hängde vi med en av LA’s största hallickar, (ja, vi visste ju förstås inte det först) och bjöd med honom till ett svenskt event tillsammans med Gunilla Persson… Ja, ni förstår grejen. Det är galet att inget värre hände alltså… den resan. Jag säger då det. Men så kommer vi till berättelsen om festischklubben, kollade igenom mina gamla bilder på Facebook nu..

Detta var i Miami. Vi mötte en tjej på gatan som typ grät, hon var hög på något, men berättade att hennes son dött. Så vi tröstade henne. Sedan blev hon glad och sa att vi skulle följa med henne in på Sephora då hon skulle bli smnkad inför kvällens fest, så vi gjorde det. Väl inne på Sephora så var det ingen som ville hjälpa henne med sminkningen, så hon ställde sig och sminkade sig själv i alla hyllor... haha. Ja, och sedan bjöd hon då med oss till den här festischklubben på kvällen.

Vi gick hem och tog oss en funderare.. på kvällen åt vi middag på hotellet vi bodde på, och hotellägaren som vi blivit vän med satt även med oss. Vi berättade om klubben och han sa att vi inte skulle gå dit själva, men att han kunde skjutsa oss dit. Vi var ju ändå lite nyfikna på vad det var för sjukt ställe.. Vi åkte dit, hade försökt klä oss så “festischigt” som möjligt och kliver in tillsammans med denna snobbiga hotellägaren. Vi möts av massa utklädda folk, i koooonstiga dräkter, alltså inte Halloweendräkter utan.. typ nakna med en dildo i pannan. På scenen står en rödklädd man i latexdräkt och drar en cirkelslip på ett metallstycke som han fäst på snorren. Det sprätter gnistor. Sen spänner han upp munnen med sina händer så läpparna nästan spricker. Ni skulle sett hotellägarens min. Ovärderlig. Det var nog bland det sjukaste jag sett. I mitt liv. Vi bestämmer oss ganska snabbt för att gå ut. Utanför möter vi sedan tjejen vi träffat innan. Hög som en höghus. Med lila hår, iförd endast en stringtrosa och ett par strumpbyxor och målade bröst.
 

164844_10150362617565217_7550017_n163810_10150362617605217_3939248_n163613_10150362617495217_6963507_n163443_10150362617430217_6260193_n

Detta och… två små söta tjejer:162913_10150362617655217_526659_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats