Min helg! | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

Min helg!

Tänkte berätta lite kort hur min helg sett ut! Började i fredags med att fira Shiva som fyller 30 på Hell’s Kitchen, och också hennes lansering av hennes nya webbshop www.vur.nu. Retrokläder! Check it out! =)

Dagen efter åkte jag ut till Anders Bagge, där Kevin, hans mamma och flera andra var och hade ett musikcamp och skrev massa musik! Så vi sov över där, åt god mat och skrattade. Och idag åkte vi direkt därifrån till “Himlen Därtill” i Skrapan och var på Saharasilver.se‘s event, arrangerat av bästa Johan Petré.

Bra helg! Imorgon blir det fullt ös! Börjar dagen med att göra en hälsokontroll inför filminspelningen, och sedan ska jag och provinspela för en dubbningsroll i en tecknad serie (hoppas!) och så ska jag färga utväxten på Michael o Frisörerna. Mindre än 2 veckor kvar nu tills vi börjar filma! Aah! 😀

Kevin Högdahl Daniel Paris

Kevvan och DanielVUR releaseShiva Kenza

Shiva och KenzaKevin Högdahl, Estrella Nouri, Anders Bagge och Maria Smith

Kevin, Estrella Nouri, Anders Bagge & Maria Smith

Sahara Silver

Sahara Silver, smyckena hittar du på www.saharasilver.seDaniel Paris

Daniel ParisSahara Silver

Sahara Silver

Johan Petre Ellen Begrström

Jag och bästa festfixaren Johan Petré

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats