Kryssning imorgon och en blå tå | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

Kryssning imorgon och en blå tå

Gash, trött jag ÄR! Har varit på stan hela dagen. Började med ett 3-timmarspass kl 10 med dubbning och sedan hade jag en intervju med Elli Moback för East FM. Sedan gick jag till Tilda på Rapide Brow Bar och hängde där.. ända till klockan 19! 

Imorgon ska vi åka på beautykryssning med Daisy Beauty igen! Ska bli så himla kul! Denna gång är det L’Occitane, Garnier, The Bodyshop och Vita Liberata som kommer att berätta om sina nyheter. Båten som kommer ta oss över Östersjön heter Silja Line Serenade! Bl.a. så kommer mina vänner Daniel Paris och Linda Hallberg följa med! Det gör mig extra glad så klart <3

Känner hur mina ögon nästan slår ihop här.. min kropp likaså. Tränade Muay Thai igår. Eeeh, hej träningsvärk. Och sedan lyckades jag sparka in min vänstra tå i mitsen så nu är den stukad och blå….. vem i hela friden sparkar med foten som ett L?? Jo, jag.. 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats