Ännu mer Jared | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

Ännu mer Jared

Varit mycket Jared nu. Kanske för att han är rätt aktuell? 🙂 nu ska jag i alla fall på förhandsvisningen av en film han är med i, Dallas Buyers Club som Finest håller i!  Fick se en snutt av den på Skavlan så ska bli riktigt kul att se hela. Är dock lite sen, som vanligt. Fick för mig att spraya håret ljusrosa innan jag gick utanför dörren. Vilket ledde till att hela min outfit blev rosa…. haha. Så typiskt mig! Men nu är jag på g i alla fall! 🙂

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Hej! Grymt bra blogg. Älskar Elsas Värld. Och dina instagramfilmer är fan helt underbara. Sicket lyckopiller du är! Undrade lite vad det var för någon rosa spray du använda till håret? Tack och KRAM

  1. milady

   Heej!! =) Oh tack 😀 glad jag blir!! Jo, det var en från LabelM, en ljusrosa spray! Funkar faktiskt svinbra, och sov med färgen på kudden och det blev knappt nån färg =) kram!

 2. Sandra

  Jag vill först bara säga att jag älskar att läsa din blogg! Den ger mig massor med energi, samtidigt som du visar att det är okej att vara mänsklig och trött ibland. Jag undrar bara hur det gick med träningen, du la upp mått, BMI och så vidare och skrev att du skulle lägga upp om en månad igen? Du behöver inte lägga upp mått igen, undrar mest hur det har gått? 🙂 Är själv i startfas, inspiration eftersökes 😉
  Hoppas att du får en riktigt härlig kväll!

  1. milady

   Heej Sandra!!
   Haha alltså.. jag har fasiken inte tränat alltså! Men jag har däremot skippat alkoholen, och tro mig, det har hjälpt förbaskat mycket!! Jag mår bättre och har gått ned 2 kg, och då har jag inte ändrat kosten. Inte för att jag har som mål att gå ned i vikt, men jag känner mig tightare liksom, en skön fräsch känsla helt enkelt! 😀 Jag ska försöka dra igång med träningen mer OCH även dela med mig av den! Skönt att höra att jag inspirerar, då blir jag också mer taggad 😀 Detsamma, och tack för kommentaren!! kraam

Annons
stats