Måndag | Ellen Bergström

Ellen Bergström

Annons

Måndag

Måndag, ny vecka! Började med ett möte på förmiddagen med ett skivbolag. De vill signa mig som artist! Har haft kontakt med dem i lite mer än ett år, och det känns superkul! Det är dock en stor grej att signa ett papper, så det kräver så klart stort eftertanke och lite research! Men magkänslan är positiv. Och personen som jag i så fall kommer att jobba mycket med gillar jag som tusan, vilket är väldigt viktigt!!

Nu har jag varit på ett pass med Stephanie på Fitness24seven på Hötorget. Vi gick på ett boxningspass. Trodde det skulle varit lite mer jobbigt än vad det var dock.. å andra sidan var det ganska bra att det inte var SÅ jobbigt. Kände att min kondis inte var….. så som den brukar.. haha! 

MEN min kropp känns så jädra fräsch efter att ha varit nykter i snart 2 månader. Jag har undrat varför jag blivit så smal, om jag ändrat min kost.. sedan kom jag ju på att jag inte druckit något! Att jag dessutom är mycket mer pigg gör ju inte saken sämre. Skitbra!!

Nu ska jag kolla på lite nya program som haft premiär idag, och den gamla räven Farmen så klart! Höhö. Igår röt Janne i ordentligt mot Fikri. Då satt jag och bet på naglarna nervöst, haha.

Puss på er <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hedda

  Ojojoj Vad ska Kalle säga nu då? Du ska ju inte bli sångerska utan satsa på skådespeleriet hahaha! Lycka till Ellen! Jag tror på dig!!!

 2. Kenta

  Låt nån läsa igenom pappret så det inte blir en låsning av år utan att få spela in flera låtar om det blir fiasko med första, sound o inriktning på vad man själv vill är viktigt.
  Sen då att inte låsas från själva skådespeleriet som också är din grej, där är en stor framtid för dig. Hur mycket inflytande får du m.m. Idag gäller det att hitta sin nisch inte tävla med pitch Sanna Nielsen.
  Ace Wilder är ett kul exempel på nisch.
   
  Att du blivit snygg i kroppen är så klart spritens socker som du tagit bort, härligt, du är så jäkla vacker att Shakira gråter.
   
  Kolla på Mosley på ettan om socker i allt man äter finns på play.svt. Plus ett jädra bra träningstips.
   
  Good Luck!

Annons
stats